Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Японці привезли на CES електромобіль Sony Vision-S

В рамках виставки електронних гаджетів та технологій CES, яка відкрилась в Лас-Вегасі одразу після нового року, корпорація Sony презентувала свій перший електрокар на ім҆ я Vision-S. Концепт зовні дуже схожий на Tesla Model 3 та Porsche Taycan, але при цьому він більш технологічний з точки зору мультимедійних можливостей та електронних функцій. Можливо саме з моделлю Vision-S, компанія Sony вийде на ринок нових електромобілів та складе конкуренцію седанам від Tesla та Porsche.

Екстер҆ єр Sony Vision S натякає на преміальні амбіції японців, які наврядчи задумали випускати бюджетний автомобіль. Плавні та аеродинамічні риси кузова придають седану елегантний образ, доповнений надсучасною матричною оптикою фар головного світла. Концепт побудований на електричній платформі, яка здатна містити лише електродвигуни та акумуляторні батареї. На кожній вісі розташовано окремі мотори, які дають змогу Vision S прискорюватись з 0 до 100 км/год за 4,8 секунди. Інші технічні характеристики покищо не відомі.

Інтер҆ єр Sony Vision S отримав мінімалістичний дизайн з великою кількістю моніторів. Цифрова панель приладів доповнена центральним та бічним моніторами, на які виводиться другорядна інформація. Найбільше увагу японський виробник приділив функціям телекомунікацій та розваг, і це не дивно, враховуючи власну лінію продукції. Салон концепта виконано в світлих тонах з якісних матеріалів, а якіть збирання знаходиться на дуже високому рівні.

Продемонструвавши власний концепт автомобіля, в Sony сподіваються на підтримку публіки та на відгуки з боку потенційних клієнтів. Але крім цього, саме в автоіндустрії намітився явний прогресс мультимедійних технологій, тому японці використовують концепт у вигляді макету для власних розробок електронних девайсів. Технологія індифікації зображень CMOS та система датчиків і сенсорів здійснює моніторінг навколишнього простору на 360 градусів та дає можливіть контролювати безпеку руху на рівні повного автопілота. Також приділено багато уваги технологіям у сфері розваг та керування віртуальною реальністю. Безперечно, концепт Vision S став окрасою виставки CES 2020 року…

 

08.01.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Японці привезли на CES електромобіль Sony Vision-S

Політика конфіденційності